Last change 2021.06.15 12:08:06 / Time 2023.03.30 21:32:20

Flight Simulator

(img) English Flyvning på din PC er en vidunderlig hobby. Den vidunderlige følelse du har når det lykkedes dig at lave en perfect landing, specielt de rigtig store som f.eks. Boeing 747, er dejlig. At det sker hjemme i din varme lejlighed gør det til en nem og billig måde at se verdenen.

I foråret 1997 købte jeg Microsoft Flight Simulator 95, nogle år senere Microsoft Flight Simulator 98, siden dette er det spillet jeg har brugt mest tid med, eller jeg vil ikke kalde det et spil, en simulator.

(img)
Jeg har fuldt spillet i mange år, men det er først fra og med Microsoft Flight Simulator 5 at spillet virkelig har sat sig fast.

Jeg kan huske den tidlige Flight Simulator II på Commodore 64, den kan idag hentes på Internettet og køre på en af de mange Commodore 64 simulatorer. Denne version blev lavet af SubLogic, senere opkøbt af Microsoft, resten er historie. Sjovt nok er grundelementerne i spillet ikke ændret.

Fra og med Microsoft Flight Simulator 95 blev det en sport for mange at lave freeware scenerier og fly til spillet, og det er især dette som gør det til en stor oplevelse idag.

Der findes idag meget flotte scenerier som dækker det meste af jorden, samt en lang række fly-typer af større og mindre karakter. Alt dette kan hentes gratis fra Internettet. Dermed kan du hjemme i stuen opleve hele verden uden det koster dig andet end lidt strøm.

(img)
Gulfstream IV-SP er et pragtfuld fly. Det flyver højt og langt, og er derfor i stand til at klare en jordomrejse uden problemer, dog ikke uden optankning.
SAS Travelsites: Travelsites (ID): Aircraft Accidents Aircraft Magazines Aircrafts Fun Gmax History Magazines Panels Pictures Scenery Travel
(img)
SK973 taking off, distination Bangkok, on way to dreamland!